24 de maig del 2017

L'EXPOSICIÓ I LES REPRESENTACIONS TEATRALS

Crearem un espai que recrearà un museu de la Casa d'Anna Frank: el lloc on va escriure el seu diari; durant el període que la seua família va estar amagada en l'Holanda ocupada pels Nazis a la II Guerra Mundial. Hi haurà un espai expositiu amb molta informació sobre els fets històrics ocorreguts i un espai de recreació on es farà una xicoteta representació teatral.
Per a poder representar alguna escena de l'obra de teatre El diari d'Anna Frank de Frances Goodrich i i Albert Hackett (Bromera Teatre), els alumnes van formar grups de treball voluntaris. Després van tornar a llegir l'obra, que ja havien llegit el passat trimestre, per elegir un fragment de l'obra que poguera ser representativa de la vida en la casa oculta dels Frank. Després de triar el fragment, van passar a repartir els personatges i començar les lectures de taula. A continuació es faran els assajos amb mobiliari, la recerca de vestuari i els assajos generals.
També a l'espai trobarem panells informatius sobre la II Guerra Mundial, la persecució dels jueus per part dels Nazis i el posterior Holocaust. També s'explica a través d epanells informatius el "viatge", o millor dit "fugida interior", que efectuaren els Frank i altres amics, tot i amagant-se en la casa del darrere de la fàbrica dels Frank a Amsterdam.
L'espai es complementarà amb una habitació de la casa, una projecció de video d'una escena de l'obra, una exposició de diaris antics com els que s'escrivien abans a mà i algunes coses més per a ambientar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFOGRAFIES